تفریحی سرگرمی

تفریحی سرگرمی

تفریحی سرگرمی

تفریحی سرگرمی

طرز تهیه سریع فلافل خوشمزه و حرفه ای خرداد 97


آشنایی با روش تهیه دست پیچ‌های فلافل اسپایسی مناسب روزهای خانه تکانی
  

مواد لازم برای تهیه فلافل :
 روغن سبزیجات      2 قاشق سوپخوری
 پیاز کاملا ریز شده      یک عدد
 سیر کاملا ریز شده      یک حبه
نخود پخته یا کنسرو شده     400 گرم
پودر زیره و گشنیز     هر کدام یک قاشق چایخوری
برگ خرد شده گشنیز     2 قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ     یک عدد
آرد ساده     نصف پیمانه (75 گرم)


طرز تهیه فلافل:
یک قاشق سوپخوری روغن را درون تابه‌ای روی حرارت متوسط، قرار دهید.

سیر و پیاز را به درون تابه اضافه کرده و 3- 2 دقیقه آن‌ها را هم زده تا نرم شوند.سپس آن‌ها را درون یک همزن ریخته و نخود،‌ ادویه، گشنیز، زرده تخم مرغ، نمک و فلفل را به آن‌ها اضافه کرده، دستگاه را روشن کنید تا خوب با هم مخلوط شوند.

دست هایتان را آغشته به آرد کنید و از مخلوط، کوفته قلقلی هایی به قطر 5 سانتیمتر تهیه کرده و آن‌ها را درون یک بشقاب، به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

یک قاشق سوپخوری از روغن باقیمانده را درون یک تابه نسوز ریخته و آن را روی حرات متوسط - زیاد قرار دهید.

هر طرف فلافل‌ها را حدود 2- 1 دقیقه یا تا زمانی که طلایی رنگ شوند حرارت دهید. بگذارید فلافل‌ها کمی خنک شوند.

در هر دست پیچ سه عدد از فلافل ها را قرار داده و در صورت تمایل آن‌ها را همراه با سالاد، ‌ماست، سس گوجه فرنگی میل کنید.

 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.